Natuureducatieve comedy

6 juni 2023

Flirten in ’t groen

Joerie Cortens

INFO

Over dit event.

“Flirten en verleiden. Iedereen doet het of… probeert het.

Wie wil weten waar Casanova de mosterd haalde, kijkt best eens naar de dierenwereld. In onze tuinen en natuurgebieden vinden we immers voorbeelden van de meest uiteenlopende verleidingsstrategieën, die vaak verrassend herkenbaar zijn. Voldoende inspiratie dus voor een heerlijk avondvullend programma waarin natuureducatie flirt met comedy.

Durf in de spiegel kijken en laat je verleiden.”

Joeri Cortens (1976) werd geboren en Herentals en groeide op in de bossen heiden van de Kempen. Hij werkte jarenlang als veldmedewerker in het departement Biologie van de Universiteit Antwerpen. Sinds 2006 is hij educatief medewerker bij Natuurpunt CVN en geeft hij jaarlijks bijna 200 lezingen, cursussen en voorstellingen over uiteenlopende natuurthema’s (oa wilde bijen, natuurlijke tuinen, ecologie, dierengedrag, …). Daarnaast is hij ook regelmatig te horen of te zien op radio en tv. Hij is ook auteur van het boek “De natuur in”.

Voor deze voorstelling zijn we te gast bij Wim Verrezen, tuinaannemer en tuinarchitect. Ilsestraat 86 in Oevel. Bij deze gelegenheid geeft Wim ook een rondleiding in zijn toontuin en biedt hij een receptie aan.

Event details

Locatie

Tuinarchitect Wim Verrezen
Ilsestraat 86, 2260 Westerlo

Start en einduur

19:00 - 21:30

Prijs

Leden: €15
Niet-leden: €20

Inschrijven voor

2 juni 2023

Contact info

louis_heylen@telenet.be

Onze andere events