Zondagmorgenlezing

20 november 2022

Alleen met jou – De terugkeer van de romantische liefde

Rika Ponnet

INFO

Over dit event.

In de liefde zijn we vrijer dan ooit en toch zijn we collectief bang. Bang om gekwetst te worden. Bang om niet gezien te worden. Bang om te falen. Dus schuiven we onze emoties aan de kant, en hopen we dat onze ratio ons zal redden. Als we maar verstandig een partner kiezen, dan komt het goed. Of toch niet? ‘Vrees je angsten. Volg je verlangen. Spring. Word verliefd. Heb lief met heel je hart. Garantieloos. Want wie niet liefheeft, leeft niet.’

Rika Ponnet, die ons met haar bestseller Blijf bij mij op een andere manier naar relaties deed kijken, toont in dit nieuwe baanbrekende boek waarom het hoog tijd is dat we de romantische liefde in ere herstellen, en hoe we alleen kunnen liefhebben als we ook durven loslaten.

Wie is Rika Ponnet?

“Na mijn studies Germaanse ben ik ‘toevallig’ als consulente voor een relatiebureau gaan werken. De job intrigeerde me, maar wist ik veel waar het voor stond. Een stap in het ongewisse groeide uit tot een bewuste beroepskeuze. Ik startte een paar jaar erna, samen met mijn toenmalige partner Mark Boeykens die psycholoog van opleiding is, een eigen bemiddelingsbureau, Duet.”

Event details

Locatie

Torenhof
Geneinde 1, 2260 Westerlo

Start en einduur

09:30 - 12:30

Prijs

Leden: €25
Niet-leden: €30

Inschrijven voor

16 november 2022

Contact info

louis_heylen@telenet.be

Onze andere events